Steunzoolslippers

 
Steunzolen in.. Slippers!
Al jaren maken we steunzolen voor uw schoenen, maar kan er ook een steunzool in mijn slipper?

Een "gewone steunzool” laat zich relatief eenvoudig in de schoen aanbrengen: eenmaal klaar wordt ze in de  schoen gevoegd en kan ze geen kant meer op.

Bij een slipper ligt dat anders; hoe houd je de steunzool op haar plaats, zonder dat je het uiterlijk van de slipper geweld aandoet?

Regelmatig krijg ik van klanten deze vraag en laatst was er zelfs een meisje van zestien die net als haar vriendinnen op Birckenstock slippers wilde lopen. Maar ze had het idee dat vanwege haar steunzolen ze alleen op dichte schoenen moest lopen. Ik heb haar toen geholpen en steunzolen voor haar slippers gemaakt. Ze was erg blij en hoefde niet in de zomer op haar dichte schoenen te lopen.

Ik maak een steunzool en slijp de onderkant zo, dat hij op het voetbed van de slipper valt. Dan wordt de steunzool op de slipper bevestigd. Voor de afwerking wordt er een leerdekje op de steunzool geplakt. Aan het uiterlijk van de slipper is bijna niets veranderd, maar ze is nu wel voorzien van een steunzool.

In relatief alle slippers en sandalen kunnen steunzolen gemaakt worden, het is wel raadzaam om voor de zekerheid eerst even langs te komen.

 

 

klik  hier  voor nog meer informatie over steunzoolslippers!

     

 

Powered by webXpress